citat

Hotel Lively ofron formula të pushimeve për të gjitha nevojat:
htrati & Breackfast
gjysmë bordi Bordi i plotë Gjithëpërfshirëse

Formula Themelore: (Bordi i plotë dhe Gjysma Bord)
Ai përfshin një zgjedhje të menuve të mishit dhe peshkut, një shuplakë perimesh dhe meze për drekë dhe darkë, ujë dhe verë shtëpie. Të gjitha

Formula përfshirëse:
Përveç të gjitha shërbimeve themelore të formulës, ai përfshin qëndrimin në plazh (1 ombrellë dhe 2 shtretër dielli) dhe parkimin e makinave.

ëmijët nga 0 deri në 2 vjeç nuk paguajnë
Fëmijët nga 2 deri në 7 vjeç 50% zbritje
Fëmijët nga 7 deri në 12 vjet zbritje 25%

Compila i campi per ricevere il preventivo

Duke prenotuar dhe paguar për pushimet tuaja paraprakisht.

do të keni të drejtë në zbritje prej 10%

Data e mbërritjes
Data e nisjes
Zgjidhni trajtimin
Numri i të rriturve
Numri i femijeve (2-12)
Inviaci la richiesta