Lively hotel

Shërbim

/Lively Hotel


Contattaci

Hotel familjar


Lexoni të gjitha
Hotel familjar

profesionalizëm

Stafi i përgatitur për t'ju garantuar qëndrimin më të mirë

Miqësia dhe mirësjellja

Per noi è importante che la tua permanenza si trasformi in tranquillità e relax.

Gatim në shtëpi

Enët e enëve të bëra nga Chef-i ynë

Ekologjia dhe qëndrueshmëria

Ne jemi veçanërisht të ndjeshëm ndaj natyrës dhe temës biologjike

Plazh dhe det

Jemi 20 metra larg. nga plazhi

Sanificazione e sicurezza

Struttura a norma per sanificazione e certificati di sicurezza

Një pushim familjar

Një pushim familjar
 

Regjistrohu në buletinet tona për të qëndruar të informuar në lidhje me promovimet kushtuar ty.